Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Ημέρα της πόλης της Αγίας Νάπας»

12 Μαΐου @ 19:00 - 23:30

Είσοδος ελεύθερη.

«Ημέρα της πόλης της Αγίας Νάπας»

Εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα της πόλης της Αγίας Νάπας» διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας για να γιορτάσει και φέτος, με πανηγυρικό τρόπο την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Πρόκειται για μία ημέρα γιορτής, χαράς, στην οποία θα μπορούν όλοι όσοι θα παρευρίσκονται στους χώρους διεξαγωγής της εκδήλωσης να συμμετάσχουν μαζί με τα καλλιτεχνικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, στέλνοντας παράλληλα προς τα έξω με τον εορταστικό αυτό τρόπο το μήνυμα ότι η Αγία Νάπα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για ονειρεμένες διακοπές που διαθέτει πέρα από τις χρυσές αμμουδιές, τα καταγάλανα θαλασσινά νερά, πολιτισμό, ιστορία, πλούσιες παραδόσεις, αξιόλογα αξιοθέατα και πολιτιστικά σημεία αναφοράς.

Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19:00 το βράδυ με χορούς της Κύπρου και της Θάλασσας που θα χορέψουν κατά μήκος της λεωφόρου Μακαρίου, από τα φώτα τροχαίας μέχρι το χερσαίο χώρο του Αλιευτικού Καταφυγίου, εννέα χορευτικά συγκροτήματα από την Επαρχία Αμμοχώστου – ο Χορευτικός ΄Ομιλος Δήμου Αγίας Νάπας, τα Χορευτικά Συγκροτήματα «Ρυθμός», «Δρυμιό» Δήμου Δερύνειας, «Χορόκραμα» και οι Πολιτιστικοί Όμιλοι «Γιασουμειά» Δάσους ΄Αχνας, «΄Αγιος Γεώργιος» Βρυσούλλων-Αχερίτου, «Αράδιππος», «Η Παράδοση» Λιοπετριού και «Χοροθέαμα» Ξυλοφάγου.

Τα χορευτικά συγκροτήματα θα συνοδεύει Μουσικό Σχήμα, το οποίο απαρτίζεται από τους μουσικούς, Αντρέα Νικολάου (Βιολί), Χρίστο Ισιδώρου (Λαούτο), Χρίστο Ππασή (κρουστά, τραγούδι) και ΄Ελενα Παπαγεωργίου (σαντούρι, τραγούδι). Είσοδος ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαΐου
Ώρα:
19:00 - 23:30
Κόστος:
Είσοδος ελεύθερη.
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

Δήμος Αγίας Νάπας
Τηλέφωνο:
00357-23816300
Email:
info@ayianapa.org.cy
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Λεωφόρος Μακαρίου
Λεωφόρος Μακαρίου
Ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, Αγία Νάπα 5330 Κύπρος
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
00357-23816300
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής