Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Το ΚΕΒΕ συμμετέχει στο REFLECT FESTIVAL 2024

30 Μαΐου - 31 Μαΐου

Το ΚΕΒΕ συμμετέχει στο REFLECT FESTIVAL 2024

Το Reflect Festival είναι το μεγαλύτερο τεχνολογικό και καινοτόμο γεγονός στην Κύπρο και ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα στη Μεσόγειο. Στοχεύει να συγκεντρώσει πάνω από 8.000 επιχειρηματίες, επενδυτές και λάτρεις της τεχνολογίας, δημιουργώντας το απαραίτητο υπόβαθρο για τη δημιουργία δικτύων στη Νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Το διήμερο αυτό γεγονός προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ακούσουν διακεκριμένους ομιλητές και να παρακολουθήσουν συζητήσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, διαγωνισμούς, διαδραστικές εκθέσεις και πολλές άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Tο ΚΕΒΕ αναγνωρίζοντας τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) στην εύρεση και υιοθέτηση της κατάλληλης τεχνολογίας για να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε ένα γρήγορα εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, συμμετέχει και φέτος με δικό του περίπτερο στο Reflect Festival 2024 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Μαΐου 2024 στη Λεμεσό.

Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε καινοτόμους τρόπους για να ανασχηματίσετε την επιχείρηση σας και να παραμείνετε μπροστά. Ελάτε μαζί μας και αγκαλιάστε το μέλλον της επιχειρηματικότητας μέσω των προηγμένων τεχνολογιών!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στα 22889749/52/69 ή μέσω email: eency@ccci.org.cy

Λεπτομέρειες

Αρχή:
30 Μαΐου
Τέλος:
31 Μαΐου
Ετικέτες Εκδήλωση
,

Διοργανωτής

ΚΕΒΕ
Τηλέφωνο:
00357-22889840
Email:
chamber@ccci.org.cy
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής

Χώρος Διεξαγωγής

Δείτε στο κείμενο
Κύπρος + Χάρτης Google